Wie wij zijn

ParklaanPodium is een huis voor ontmoeting, bezieling en cultuur. Dan kunt u denken aan concerten, workshops, maaltijdontmoetingen, films, exposities: iets voor u om mee te doen of iets nieuws in te brengen? U bent van harte welkom in ons gastvrije en fraaie gebouw aan de Driebergse Parklaan.

Dat gebouw is een ‘monumentale’ kerk: bijna 100 jaar geleden gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School, met een mooie kerktuin. In die kerk worden elke zondagochtend vieringen gehouden van Vrijzinnigen Driebergen, een geloofsgemeenschap waar ruimte en bezieling, verscheidenheid en respect de boventoon voeren. Er is een mooi orgel en er zijn allerlei audiovisuele en digitale voorzieningen.
Heeft u belangstelling voor de geloofsgemeenschap van de Parklaankerk? Loopt u eens binnen op zondagmorgen, 10.15 uur. Of bekijk de activiteiten op www.parklaankerk.nl en abonneer u op de maandelijkse digitale nieuwsbrief.

Behalve de zondagse vieringen worden in de kerk tal van andere activiteiten georganiseerd door mensen die de ruimte huren en/of gebruiken als filmhuis, voor cursussen, lezingen, koorrepetities en muziekuitvoeringen. Onlangs hebben we het initiatief genomen om ons gebouw nog meer een plaats voor ontmoeting, bezieling en cultuur te laten zijn in ons dorp, naast de verbondenheid met de geloofsgemeenschap. Wij denken dat de Parklaankerk als intiem en markant gebouw hiervoor een vrijplaats en gastvrije plek kan zijn.

In ParklaanPodium Driebergen willen we de genoemde activiteiten – bestaande en nieuwe – gebundeld aanbieden. Wij nodigen u uit om aan deze activiteiten deel te nemen en we nodigen u nog nadrukkelijker uit om uw eigen activiteit onderdak te bieden in ons sfeervolle gebouw. Dan zetten we die op onze agenda. Bij elke rubriek op deze website geven we bij Wat ook kan enkele suggesties. Die van u zijn daar ook welkom.

ParklaanPodium – Parklaan 7 – Driebergen  – e-mail: info@parklaanpodium.nl