Ontmoeting

Gesprekskringen, maaltijdontmoetingen, diners pensant, dialoogtafels, debatten. Samen delen, samen spreken, samen wandelen, samen eten.

* Filosofisch diner/diner pensant: een smakelijke samenvoeging van samen denken en samen eten. Kan worden gecombineerd met korte lezingen en ruimte bieden voor discussie en overpeinzingen.

* De tuin van de Parklaankerk is een lusthof. Er verpozen is een bezigheid met kans op boeiende ontmoetingen. Er is een brochure Hemels Toeven aan de Parklaan met informatie over de Bijbelse en volks-Bijbelse planten in de Parklaankerktuin. Streven is een parktuin vol kleur en fleur in alle jaargetijden. Ook bevindt zich in de tuin een groot bijenhotel.


Wat ook kan:

* Ontmoeting met andere culturen, religies en levensbeschouwingen. Er wonen op de Utrechtse Heuvelrug moslims, christenen, antroposofen. Zij kunnen elkaar ontmoeten bij ParklaanPodium.
* Een gezamenlijke wandeling naar betekenisvolle plekken in de gemeente (seminarie, Lourdesgrot, gedichtbankje, oorlogsmonument, Joods monument, Antropia, etc.).
* Een vast moment van ontmoeting in een pub-achtige sfeer in de kerk of buiten in de tuin/op het terras.
* Wandeling door de natuur: samen wandelen is een belevenis.
* ParklaanPodium kan een buurthuisfunctie vervullen voor de directe omgeving van de kerk.

ParklaanPodium – Parklaan 7 – Driebergen  – e-mail: info@parklaanpodium.nl